Vi skaber impact
for hospitality- og destinationssegmentet

First Coffees største styrke er, at vi har ét fokus i hverdagen og det er at hjælpe hospitality- og destinationskunder i turismebranchen – i Danmark og internationalt.

Vi skaber resultater gennem vores tredelte proces med fokus på Insight, Innovate og Impact.
Insight
Indsigt og data er vores byggesten og essentielt for måden vi forstår fortiden, vores nuværende situation og potentialet der ligger ude i fremtiden. Derfor er alt vi gør baseret på indsigt i form af market intelligence, data, forskningsartikler og research.
Data om rejsepræferencer-
og adfærd
Vi har adgang til indsigt om rejsepræferencer- og adfærd for en række nordiske og europæiske markeder. Herunder hvordan rejsende søger rejseinspiration, hvornår de booker og hvor mange gange de rejser årligt. Denne viden kan kombineres med fx geografi og/eller demografi.
Gæsteprofiler
Er du nysgerrig på, hvad der karakteriserer den svenske forretningsrejsende, den tyske outdoorrejsende eller den norske wellness- og sparejsende? Vi har svarende og præsenterer gerne den profil, der er interessant for dig.
Destinations eller produktrapporter
Vi udarbejder skræddersyede rapporter om din destination eller produkt, hvor vi identificerer din primære målgruppe og markedspotentiale på et eller flere markeder. Rapporten kan f.eks. indeholde hvilke segmenter, der har det største potentiale og hvilken præference samt adfærd de har.
Markedsanalyse
Vi indsamler og analyserer indsigter om markeder og målgrupper. Du kan vælge vores standard analyse, hvor vi stiller de samme spørgsmål om rejseadfærd og præferencer, eller du kan tilføje dit eget spørgsmål til specifikke markeder. Vi hjælper også med dataanalyse og strategiudvikling, uanset om I er en velkendt destination, aktør eller helt nye og ønsker at få en plads på markedet.
Kvantitative undersøgelser
Vi udfører cross-sectional og longitudian undersøgelser for at afdække rejsendes opfattelse af specifikke brands og destinationer.
Trends og tendenser i rejse-
og oplevelsesbranchen
Vi undersøger rejsetrends og tendenser, så vi kan hjælpe dig med at udvikle og markedsføre de rigtige produkter for dine gæster.
Innovation
Vi elsker synergier, effektivitet og høj ROI (return on investment) - men vi elsker også nye idéer, anderledes måder at tænke på og at tage chancer. Vores innovationshold og deres definerede processer sørger for, at vi bliver ved med at innovere og ikke blot gør som vi plejer.
Facilitering af innovationsforløb
Vi faciliterer et innovationsforløb, der er inspireret af et klassisk design sprint og design thinking. Vi tager jer igennem fem faser, hvori vi sammen bliver klogere, innoverer og tester. De fem faser sikrer, at jeres innovation er baseret på indsigt, data, en målgruppe og har en forretningsmodel at læne sig op ad.
Produktudvikling
Vi faciliterer et produktudviklingsforløb, hvor vi ud fra indsigt og data brainstormer på, hvad jeres produkt skal kunne, hvem det er til for og hvordan I bedst kommer i markedet med det.
Masterclass
Igennem vores skræddersyede masterclass forløb opkvalificerer vi jer indenfor innovation. Vi giver jer værktøjerne til selv at kunne dygtiggøre jer i at innovere i jeres organisation eller team.
Impact
Vores indsigt og innovationsprocesser sikrer, at vi altid målretter den rigtige målgruppe med det rigtige budskab på det rigtige tidspunkt – for at skabe den bedst mulige effekt!
Video- og billedproduktion
Vores tilgang til video- og billedproduktioner sikrer, at I kommunikerer den rette historie, der matcher jeres brand, appellerer til målgruppen, virker på den tiltænkte kanal og sikrer, at der et strategisk budskab.
Digital marketing
Vi har over 15 års erfaring med digital marketing og hjælper jer ud fra et strategisk, taktisk og operationelt niveau. Vi hjælper jer med alt fra fastlæggelse af den rette strategi til udførsel, optimering og afrapportering; uanset om det er udarbejdelse af et kreativt årshjul eller teknisk SEO.
Kommunikation
Vores kommunikationsafdeling hjælper jer med alt fra PR, influencer strategier og organisk SoMe til tekstforfatning. Vi er et hold af dygtige kommunikatører med mere end 20 års erfaring.
Grafisk arbejde
Vi hjælper dig med alt fra animation og motion graphics til udarbejdelse af en strategisk brandmanual eller layout af et fysisk magasin.
UX/UI
Vi designer jeres nye website med øje for høj brugervenlighed, målgruppen og æstetik. Derudover hjælper vi jer med at sikre, at jeres kommunikation på tværs af både online og offline touchpoints er stringent og afspejler jeres brandguidelines.
Salg
Vi optimerer jeres salgsapparat og bidrager med værktøjer der kan højne jeres bookinger. Herunder kan vi hjælpe jer med udarbejdelse af kundeklubber og fordelsprogrammer, booking-flows, optimering af kunderejsen og facilitering af famtrips henvendt enten MICE eller B2C.
Udforsk lidt af vores arbejde med danske destinationer...